Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Ședință de consultări cu reprezentanții mediului antreprenorial pe platforma HUB Orhei

Mediul antreprenorial este un domeniu care este într-o continuă dezvoltare. De curând, numărul provocărilor cu care se confruntă antreprenorii din Republica Moldova, a crescut considerabil.

Astfel, pe data de 26 Ianuarie 2022, CSA Orhei în parteneriat cu European Business Association Moldova (EBA) a invitat antreprenorii din regiune la discuții. În cadrul întrunirii moderate de experata EBA Lilia Palii participanții au relatat diversele probleme de ordin fiscal, resurse umane, probleme export-import etc cu care se ciocnesc și care le afectează semnificativ activitatea. Au fost enunțate nu doar provocările antreprenorilor, dar și discutate eventualele soluții, precum și includerea acestora în documentele de poziții care ulterior să fie prezentate autorităților responsabile.

În cadrul acestei ședințe s-a discutat despre importanța consolidării antreprenorilor și beneficiul creării unei platforme care va oferi acestora un spațiu de discuții, de creare a parteneriatelor, de studiere a spectrului de probleme, de stabilire a programului de acțiuni și de lobare a acestora.

Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului ”Centrul de Suport în Afaceri Orhei – promotor al dezvoltării businessului mic și mijlociu” finanțat din resursele Uniunii Europene și Suediei prin intermediul Fundației Est Europene.

0 Comments