Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Vizită la Business Hub Tiraspol

La data de 08.06.2023, echipa Centrul de Suport în Afaceri Orhei, împreună cu antreprenorii Ina Bahău SRL ”Pikaboo”, Constantin Vitu ”Casa Măcelarului”, Elena Catraniuc SRL ”Marcu Bakery” au fost în vizită la colegii de la Agency innovation – Business HUB Tiraspol.

Am vizitat ferma de peste ”Akvatir”, care se ocupă cu cultivarea peștilor din speciile pure de sturioni.

În incinta Agency innovation – Business HUB Tiraspol am avut ocazia să cunoaștem echipa de lucru a Hubului, precum și să cunoaștem atât antreprenorii locali cât și să gustăm din produsele lor.

În timpul vizitei, participanții s-au familiarizat cu întreprinderile locale, precum și despre oportunitățile de dezvoltare a afacerilor din Pridnestrovie.Evenimentul a început cu o vizită la cetatea Bendery, unde a avut loc un tur introductiv al complexului istoric și turistic. Participanții au vizitat și complexul de producție de sturioni la scară largă Aquatir și s-au cufundat în aroma locală a Casei Karaman. 

Agenției de inovare – Business HUB Tiraspol , a prezentat succesele și realizările proiectului și a prezentat noi planuri de implementare. La eveniment, beneficiarii Business Hub și-au demonstrat produsele, creând o atmosferă pentru o bună relație.

 Este important să menținem parteneriate și relații de afaceri, iar evenimentul a fost o oportunitate ideală de a împărtăși experiențe și de a crea noi parteneriate.

0 Comments