Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

TENDER VIDEO

Solicitare ofertă pentru: servicii filmare și montare spot video

Date generale:
AO „Agenția Regională de Dezvoltare Durabilă Orhei” lansează invitația de participare la concursul de selectare a unui videograf care va presta servicii de filmare și montare  a 10 spoturi video de promovare a antreprenorilor locali.   Achiziționarea serviciului dat are loc în cadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova”, finanțat de către Uniunea Europeană, cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est Europene.  
 • Obiectul contractului de achiziții:

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta un specialist care va filma și monta 10 spoturi video de promovare a antreprenorilor locali.  

Se solicită să fie prestate următoarele servicii:

 • Filmarea a 10 spoturi video de promovare/ prezentare a antreprenorilor locali.
 • Prezentarea videourilor în format electronic;
 • Durata unui spot va fi de 3-5 minute.

Durata și condițiile contractului:

 • Serviciile vor fi prestate în baza unu Contract de prestări servicii din momentul semnării până la data 30 decembrie 2023.
 1. Cerințe față de candidați:
 2. Experiență de muncă în domeniul de expertiză;
 3. Disponibilitatea de a presta servicii în perioada solicitată;
 1. Dosarul de aplicareva include:
 2. CV-ul actualizat a aplicantului;
 3. Modelul de ofertă completat (Anexa 1).
 1. Aplicarea dosarelor:
Dosarul va fi trimis prin email la adresa: ardd.orhei@gmail.com cu mențiunea„Servicii filmare și montare spot video„ sau va fi depus în format fizic la sediul CSA Orhei: mun. Orhei, str. Vasile Lupu 13, până la data 24 mai 2023, ora 17:00 sau poșta electronică ardd.orhei@gmail.com Cererile de informații privind acest concurs pot fi adresate în scris la aceeași adresă electronică ardd.orhei@gmail.com. Informații suplimentare: Pentru clarificări persoana de contact este Lupan Elena, director AO ARDD Orhei Tel: 069376012  

0 Comments