Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Parteneriate, asociere și schimb de experiență în domeniul textil

La data de 16.06.2022 CSA Orhei împreună cu colegii Agency innovation – Business HUB Tiraspol și Ассоциация Бизнесменов Гагаузии NEXT am organizat o întâlnire a beneficiarilor noștri, reprezentanți din domeniul textil.

Scopul întâlnirii a fost: crearea unui mediu de cunoaștere reciprocă, stabilire de parteneriate, identificare a punctelor comune de dezvoltare și conștientizare a beneficiilor asocierii pe domenii de activitate.

Antreprenoarele și-au prezentat producția și au povestit cum au reușit să-și realizeze visul, prin ce provocări au trecut și care sunt planurile de viitor.

CSA Orhei a fost prezentat de 3 antreprenoare: Ina Bahau, brand ”Buburuze” SRL Pikabu, Pelaghea Țipu, brand ”Preva” SRL Textile Contact și Maria Satravca, brand ”Casa Maria” SRL ”Dama Broder”.

Gazda evenimentului a fost Agency innovation – Business HUB Tiraspol.

Această activitate a fost realizată în cadrul proiectului ”Centrul de Suport în Afaceri Orhei – promotor al dezvoltării businessului mic și mijlociu” susținut financiar de către Uniunea Europeană și Suedia prin intermediul Fundației Est Europene.

0 Comments