Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Învățăm să facem față stresului cu Ștefan Popov

Învățam să facem față stresului cu Ștefan Popov.

Psiholog și psihoterapeut de orientare integrativă

Autor de carte și cercetător

În societatea în care trăim termenul de stres este foarte des folosit, fiind, se pare, responsabil de foarte multe probleme cu care noi ne confruntăm.

Schimbați-vă stilul de viață – mâncați sănătos, dormiți suficient, faceți mișcare, dezvoltați un hobby. E important sa faceti aceste lucruri pentru a preveni bolile asociate stresului. Încercați să faceți ceva pentru sănătatea dumneavoastră în fiecare zi, sunt recomandările dlui Ștefan Popov.

Uneori schimbările pe care trebuie să le facem în viața noastră sunt foarte dificil de realizat și e nevoie să cerem sprijin de specialitate.

Dacă simțiți că nu reușiti să faceți față singuri situației, că sunteți copleșiți de stresul din jurul dumneavoastră, cereți ajutorul unui psiholog, acesta vă poate ajuta să implementați strategii personalizate pentru controlul stresului.

Invatarea tehnicilor de relaxare si respiratie poate fi foarte utila pentru a controla anxietatea generata de anumite situatii si ne poate ajuta sa minimizam impactul stresului si a anxietatii asupra sanatatii noastre. Scopul acestor tehnici, cum ar fi respiratia controlata, este de a reduce activarea generala a corpului nostru, iar acest lucru va aduce beneficii sanatatii noastre fizice si psihologice.

0 Comments