Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Centrul de Suport în Afaceri Orhei lansează Programului de Expertiză Specializată.

Ultimii ani au oferit doar provocări sectorului antreprenorial. Ca să facă față acestor provocări companiile trebuie să-și reseteze viziunile, strategiile și unele procese, mai ales dacă doresc să fie incluși în lanțul valoric și să facă față competitivității atât pe piața locală cât și pe cea internațională.

Programul de Expertiză Specializată (PES) – este destinat ÎMM-lor care își desfășoară activitatea pe teritoriul raioanelor Orhei și Telenești. Scopul acestui program este de a oferi suport specializat antreprenorilor în identificarea punctelor slabe, provocărilor care împiedică / frânează creșterea / dezvoltarea afacerii, iar apoi în valorificarea oportunităților de depășire a acestor provocări.

Astfel, în urma procedurii de înregistrare vor fi selectate 10 companii care vor beneficia de:

  1. expertiza unui specialist pe un segment de activitate menționat de companie drept problemă (ex.: management, proces de producere, marketing, piața de desfacere, parteneri pentru export, etc). Expertul va efectua o analiză a întreprinderii și va veni cu un set de propuneri implementarea cărora va aduce rezultatul scontat.

2. după care, 4 din aceste 10 companii vor obține un grant în valoare de 3 000 euro care va contribui parțial sau integral la realizarea propunerilor expertului PES. 

Termenul limită de aplicare este 21 iunie 2023.

Mai multe detalii le găsiți în Regulamentul PES care poate fi descărcat:

0 Comments