Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Centrul de Suport în Afaceri Orhei – a obținut Premiului European pentru Societatea Civilă!!!

”Premiul European pentru Societatea Civilă – Comunități mai puternice” la categoria o Economie Mai Puternică, a fost oferit Centrului de suport în afaceri din Orhei!

Pe parcursul perioadei 2018 – 2020 Centrul de Suport în Afaceri Orhei a reușit să crească și să accelereze activitatea economică a întreprinderilor mici și mijlocii din raionul Orhei, și să contribuie la o dezvoltare economică mai durabilă în Moldova prin derularea instruirilor atât pentru începători cât și pentru antreprenorii cu experiență, prin implicarea activă a Echipei Mobile de experți care oferă consiliere, desfășurarea Programului de Mentorat pentru tinerii antreprenori, etc.

Venim cu sincere mulțumiri partenerilor de implementare și donatorilor în suportul oferit, îndeosebi Uniunii Europene pentru susținerea dezvoltării societății civile din Republica Moldova!

Proiectul ”Centrul de Suport în Afaceri Orhei – promotor al dezvoltării businessului mic și mijlociu” a fost realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene, cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea socială și economică a țării”.

0 Comments