Te ajutăm să-ți dezvolți afacerea acasă
Centrul de Suport în Afaceri Orhei

Antreprenoriat femenin, doar prin unire și asociere putem reuși!

30 august, CSA Orhei alături de un grup al femeilor antreprenoare din Orhei la invitația Asociatia Nationala a Antreprenorilor România, a participat la prezentarea proiectului WINGATE-project.

Obiectivul principal al proiectului este creșterea numărului de întreprinderi de succes conduse de femei (în special în sectorul inovației) și susținerea competitivității acestora.

Am reușit să ne conectăm la o comunitate uimitoare a femeilor active din Republica Moldova și România.

Energia și emoțiile transmise de speakerele Cristina Chiriac, președintă ANAA; Mihaela Tatu, trainer Tehnica și Arta Comunicării; Iulia Costin, președinta Platformei Naționale a Femeilor din Moldova; Thea Haimovitz, fondatoarea Laboratoarelor Thea; Carolina Bugaian, General Manager Moldcell și membră fondatoare AFAM; Daniela Burlaca, actriță, regizor și director artistic al Teatrului Geneza Art; Nicoleta Munteanu, vicepreședintă ANAA și fondatoare Kids in Business, ne-au încărcat bateriile pentru mult timp!!

Această interacțiune cu Asociatia Nationala a Antreprenorilor este prima și cu siguranță că vor urma și alte inițiative realizate împreună!

0 Comments